+45 61 10 23 81 [email protected]

Personale

På Natur- og Helhedsskolen Årslev er vi 10 fastansatte og 3 vikarer.​

Jette Møller Jørgensen

Skoleleder

Jette har I næsten 30 år arbejdet indenfor specialområdet. Siden 2009 som skoleleder. Jette brænder for gruppen af børn og unge, der udfordres af at finde plads i det almene system. Jettes særlige styrke er på det relationelle, hvor hun dagligt skaber en unik kontakt til såvel børn som forældre. Jette er gennemført anerkendende og respektfuld i sit arbejde, hvilket skaber fantastiske resultater.

Dorte K. Søndergård

Underviser

 

Ditte Tholle

Underviser

Lars Hilker Jørck-Thomsen

Underviser

Peer Petersen

Underviser

Når Peer taler om eller tager de unge med ud i naturen sker der noget helt særligt. Med sin passion og sit store engagement formår Peer at skabe kontakt med børnene og de unge, så alle uden undtagelse bliver grebet af det han inviterer til. Gennem fisketure, ophold i naturen eller gåture kobles undervisning og oplevelser, så der læres og udvikles samtidig med at alle har det godt. Kun gennem mange års erfaring kan dette opnås. Undervisningen bringes tæt på det virkelige liv og det virkelige liv bringes ind i undervisningen. Når en frisk fanget fisk skal vejes og måles, eller renses og fileteres, kan hvem som helst få øjnene op for værdien af at kunne læse, skrive, regne etc.

Paw Harder

Underviser

Lars Pedersen

Underviser

Lars har udover sin pædagogiske- og undervisningsmæssige erfaring en helt særlig kontakt til børnene og de unge. En kontakt der kommer gennem hans vedholdende tro på, at alle kan noget. Lars vil børnene og de unge hvilket de mærker. Lars har gennem mange år brugt store dele af sin fritid, som både håndbold og fodboldtræner i de lokale klubber, hvorigennem han kontinuerligt sikre bevidstheden og opmærksomheden på forholdet mellem det specielle og det almene.

Hans H. Witt

Underviser

Jonas Dalskov Jakobsen

Underviser

Maria Madsen Kjær

Underviser

Karsten Johannesson

Underviser

Karsten er vores fast tilknyttede vikar. Karsten har været tilknyttet skolen i lang tid og glider derfor ubesværet ind i en hver situation, hvor han skal afløse. Karsten udstråler en ro og en balance, der har en umiddelbar positiv effekt på eleverne. Karsten viser gennem sin udstråling en stor respekt for hver enkelt og formår samtidig på tydeligvis at vise, hvor han selv er. Gennem ro og balance giver han tryghed og eleverne trives med ham som afløser.

Pernille Helms

Administrativ blæksprutte

Pernille er skolens blæksprutte. Som udgangspunkt varetager hun alle administrative opgaver. Pernilles personlighed gør dog, at hun også kommer tæt på eleverne, idet hun og de ganske enkelt ikke kan lade være. Pernille er med til at skabe en nærhed og god kontakt, en stabilitet og tryghed, som mange af vores elever har stort gavn af. Pernille er derfor der, hvor der er brug for hende.

Hedda Mjaaland

Køkkenassistent

Hedda er den der rører i gryderne. Hun handler ind og forbereder maden til os. Hedda er en del af vores skole, fordi hun på sin egen helt særlige måde formår at være blandt eleverne, så de føler sig trygge. Hedda er opmærksom på eleverne og er den ”der kommer mindst” i huset, der viser, at det også er ok ikke hele tiden at være en del af gruppen.