+45 61 10 23 81 [email protected]

Personale

På Natur- og Helhedsskolen Årslev er vi en fast gruppe voksne der passer godt på vores elever. 

Jette Møller Jørgensen

Skoleleder

Jette har I næsten 30 år arbejdet indenfor specialområdet. Siden 2009 som skoleleder. Jette brænder for gruppen af børn og unge, der udfordres af at finde plads i det almene system. Jettes særlige styrke er på det relationelle, hvor hun dagligt skaber en unik kontakt til såvel børn som forældre. Jette er gennemført anerkendende og respektfuld i sit arbejde, hvilket skaber fantastiske resultater.

Dan Illum Jørgensen

Lærer

Dorte K. Søndergård

Lærer

 

Jacob Nielsen

Lærer

 

Lars Hilker Jørck-Thomsen

Lærer

Lars Pedersen

Faglærer

Lars har udover sin pædagogiske- og undervisningsmæssige erfaring en helt særlig kontakt til børnene og de unge. En kontakt der kommer gennem hans vedholdende tro på, at alle kan noget. Lars vil børnene og de unge hvilket de mærker. Lars har gennem mange år brugt store dele af sin fritid, som både håndbold og fodboldtræner i de lokale klubber, hvorigennem han kontinuerligt sikre bevidstheden og opmærksomheden på forholdet mellem det specielle og det almene.

Paw Harder

Faglærer

Peer Petersen

Faglærer

Når Peer taler om eller tager de unge med ud i naturen sker der noget helt særligt. Med sin passion og sit store engagement formår Peer at skabe kontakt med børnene og de unge, så alle uden undtagelse bliver grebet af det han inviterer til. Gennem fisketure, ophold i naturen eller gåture kobles undervisning og oplevelser, så der læres og udvikles samtidig med at alle har det godt. Kun gennem mange års erfaring kan dette opnås. Undervisningen bringes tæt på det virkelige liv og det virkelige liv bringes ind i undervisningen. Når en frisk fanget fisk skal vejes og måles, eller renses og fileteres, kan hvem som helst få øjnene op for værdien af at kunne læse, skrive, regne etc.

John Klindt

Pædagog 

Maria Madsen Kjær

Pædagog

Naja Skytte Hansen

Pædagog

Lone Heiring

Pæd. medhjælper

Hans H. Witt

Pæd. medhjælper

Hedda Mjaaland

Ergoterapeut

 

Pernille Helms

Administrativ blæksprutte

Pernille er skolens blæksprutte. Som udgangspunkt varetager hun alle administrative opgaver. Pernilles personlighed gør dog, at hun også kommer tæt på eleverne, idet hun og de ganske enkelt ikke kan lade være. Pernille er med til at skabe en nærhed og god kontakt, en stabilitet og tryghed, som mange af vores elever har stort gavn af. Pernille er derfor der, hvor der er brug for hende.

Louise Brødsgaard

Køkkenansvarlig

Pia Gilbertsdotter Sylvest

Køkken assistent

Karsten Johannesson

Pedel og Vikar

Karsten er vores fast tilknyttede vikar. Karsten har været tilknyttet skolen i lang tid og glider derfor ubesværet ind i en hver situation, hvor han skal afløse. Karsten udstråler en ro og en balance, der har en umiddelbar positiv effekt på eleverne. Karsten viser gennem sin udstråling en stor respekt for hver enkelt og formår samtidig på tydeligvis at vise, hvor han selv er. Gennem ro og balance giver han tryghed og eleverne trives med ham som afløser.

Caroline Søgaard Pedersen

Lærer stud. og vikar