+45 61 10 23 81 [email protected]

Et særligt skoletilbud på Midt Fyn​

Vi tilbyder en skolegang med et inkluderende de miljøhvor vi er forskellige. Vores fysiske ramme, her har Natur- og Helhedsskolen har til huse i Søllinge tidligere folkeskole. Bygningerne danner rammen om mange frivillige foreninger med sports- og klubaktiviteter som f.eks. fodbold, spejder, spinning og gymnastik. Vi deler lokaler med disse samt vores nærmeste nabo, en vuggestue/børnehave. Er alt sammen elementer, der sammen med en professionel indsats og fokuseret skolegang, gerne skulle hjælpe vores elever tilbage til det ordinære skole- eller uddannelsessystem.

 

Vores fysiske ramme, her har Natur- og Helhedsskolen til huse i Søllinge tidligere folkeskole. Bygningerne danner rammen om mange frivillige foreninger med sports og klubaktiviteter som f.eks. fodbold, spejder, spinning og gymnastik. Vi deler lokaler med disse samt vores nærmeste nabo, en vuggestue/børnehave.

Med motionsdage, julebanko, lejrer og tur for alle, på den måde er Natur- og Helhedsskolen meget bevidst om at understøtte den inkluderende indsats.​